onsdag 11. februar 2009

Vi har kjøpt ski, og ....

I dag har jeg imponert meg selv (og til en viss grad min hustru) med å lage (ja LAGE) kjøttkaker med løk, hvitløk og chili. Bortsett fra en solid type 4 er det foreløpig det mest interessante som har skjedd.


(Ja, jeg SA jo at det ikke kom til å bli så mye viktige meldinger.)

4 kommentarer:

  1. ssssssh. Det går bra! Ikke vær så selvkritisk, nå! Hjemmelagde kjøttkaker og god avføring fortjener også at noen skriver om dem. Stå på! Ikke skam deg!

    Og gratulerer med ski. Jeg vet ikke hvor mine er (gjelder også for resten av skiutstyret), men det bekymrer meg lite. Jeg har IKKE lyst til å gå på ski.

    Hilsen Anne Kristine (trofast)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Ø...

    jeg er veldig glad i deg og for at det går så bra med kjøkkenkunsten din. Litt irritert faktisk at jeg ikke fik smake! Også fint med at kroppen fungerer utmerket bra.

    men

    for the love of god, IKKE MER SNAKK OM plopsen!

    takk og hilsen fra PDX

    SvarSlett
  4. OK, jeg kan heller fortelle om de mindre viktige ting i tilværelsen. I dag frydet jeg igjen min hustru med middag; stekt røsti-pottitkake, grønnsaker og kyllinglår. Deretter fulgte en odyssé gjennom moderne sportsutstyrhelvete på XXL og G-Sport. Ikke visste jeg at et par sokker kan ha så mange tekniske finurligheter, unike dobbeltlag med varmebevarende materialer, ankle padding og toe protector. For meg så det pinadø ut som en vanlig sokk, men det er sikkert jeg som er teit som synes det er humbug og snake oil at et par sokker skal koste 500 kroner.

    SvarSlett