fredag 6. februar 2009

asdfghjklø

Blogge eller la være? Å blogge er som å rope i skogen og ikke se trærne. Se det, selv metaforene råtner på rot. Makan.
Egentlig slettet jeg hele driten, men ble litt sentimental da jeg så at jeg har holdt på med dette siden 2002. Har jo rent litt vann i Glomma siden da.

3 kommentarer:

  1. Å! GUSJELOV! det var som om bunnen falt ut av tilværelsen min da bloggen din plutselig og fullstendig uten forvarsel var borte! BORTE!!! Nå er jeg letta, nå!

    På vegne av vanvittig mange: Takk!

    SvarSlett
  2. Jøss, jeg er smigret over å ha så trofaste lesere! Det har holdt litt hardt med inspirasjonen i det siste, så jeg vet ikke hvor mye Nytt Fra Livet jeg kan love... men jeg hadde egentlig bestemt meg for å fjerne hele greia. Så hadde det seg slik at jeg lå og hørte på et foredrag av Sergei Brin, grunnleggeren av Google, på iPoden etter at jeg hadde lagt meg på torsdag. Han snakket om blogger og sånt, og da fikk jeg litt kvaler...så hadde jeg jo tatt backup av hele greia. Dermed stod jeg opp og prøvde å legge alt ut igjen. Navnet på bloggen, "oysteins", var heldigvis ikke tatt av en annen Øystein som kanskje ville ha blogg, dermed kunne jeg velge det navnet på nytt. Først så det ut som jeg måtte ta "theunbloggablewebnessofbeing.blogspot.com", men det ligger liksom ikke så godt i fingrene. Vel, vel, her er vi hvertfall. Om ikke annet kan jeg rapportere om typebetegnelser fra Bristol Stool Chart. Dét skjer hvertfall hver dag, om ikke annet.

    SvarSlett
  3. Og man skal ikke være en trendslave! En god blogg er en god blogg - selvom blogging i følge dem som følger med er noe man ikke driver med lenger. Nå er det liksom bare kortformat-ting som facebook, div chatting og ikke minst twitter som gjelder. Men det er NÅ. Øysteins.blogspot forever! ;-)

    SvarSlett