søndag 26. mars 2006

Det ene verre enn det andre. Og det tredje. Og..

Av historiens 100 verste platecover vet jeg virkelig ikke hvilket jeg ville valgt som det aller verste. Det er bare så mye å velge i. Kanskje dette?
Country Church - Country Church

2 kommentarer:

  1. Verste? OK, hvis man ikke tenker på idéen og det kreative håndverk, men bare på de indre bilder som markedsførerne har funnet hos målgruppen, og sikter mot: Joda. :) Dette er fælt - men de siktet nok ikke på meg. Likevel: Dette er det eneste jeg synes er artig, gjort med humor, tror jeg, og med klare linjer til amerikansk malerkunst.

    De andre jeg ser, er jo mest kitschsmørje; sjablonger utviklet av grafisk revisor i reklamebyråets statistikkavdeling. Elns. (Unntak kanskje for Alice Cooper, Madonna og Prince, som vant. De er bare guffent spekulative, for meg. Men Queens-coveret er jo rett og slett godt, jo.)

    Hvis jeg skulle velge de verste sinnsbilder som det siktes mot, ute der?
    1. Cher, Take Me Home (1979)
    2. RuPaul, Ho Ho Ho (1997)
    3. Butthole Surfers, Electriclarryland (1996)
    4. Tammy Faye Bakker, We're Blest (1979)

    Håper at disse platekjøperne aldri spiller musikk mot meg -.

    SvarSlett
  2. Det er nok mange tragiske grunner til denne samlingen med usmakeligheter, noen har nok oppriktig ment at de hadde et snasent cover på plata si, men slike som nr. 40 på lista, "The Handsome Beast", hadde nok ingen pretensjoner om å fremkalle estetisk nytelse hos platekjøperne.

    SvarSlett