mandag 30. juli 2007

Retusjering for Retarderte





Er dine barn ikke glatte og pene nok? Løsningen er her. Den gale damen bak websiden "Natural beauties Contest" fikser på dine barnebilder slik at de ikke lenger ser ut som mennesker.

Ta for eksempel bildeparet over. Det ene er originalen, som sier "Jeg er en naturlig søt baby med en litt merkelig hatt". Det andre sier "Jeg skal kvele deg med en pute når du har sovnet".

Den gale damen har en primitiv kunnskap om Photoshop, og en grell mangel på innsikt i hva som ser naturlig ut eller ikke. Og hun tar seg godt betalt.

Vi vet fra før at Folk Flest (tm) er teite. Men at noen faktisk mener at det verdt å betale for at noen skal maltraktere dine barnebilder slik at de ser ut som morderiske voksdukker, er (igjen) litt nedslående. På den annen side er jo dette mennesker som stiller ut ungene sine i skjønnhetskonkurranser for barn, så det er godt mulig de ikke er fornøyd med hvordan ungene ser ut i utgangspunktet. Heldigvis finnes det websider som denne som gir deg gode tips til å få avkommet til å fremtre mest mulig lekre for dommerne.

Her er en artikkel fra Digital Media Thoughts om dette sinnssyke makkverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar