søndag 30. juli 2006

Pyongyang - så nær paradis du noen gang vil komme

Velkommen til det lykkelige landet Den Demokratiske Folkerepublikken Nord-Korea! Vær vennlig og klikk på flagget merket "Enter" for en viktig melding.

Visste du at den nordkoreanske regjeringen tilbyr gratis bolig på 150 kvadratmeter med alle møbler og bekvemmeligheter til alle sine innbyggere? Så derfor, " ... in North Korea there is not just a single person poor or homeless."
Hm. Det er rimelig å anta at våre helt objektive og sannferdige propagandaansatte egentlig mente å si at det ikke finnes en eneste fattig eller hjemløs i Nord-Korea, men ved en lei språkfeil har de skrevet at det ikke bare er én fattig eller hjemløs i landet.
Mon tro hvilke tolkning som er mest i samsvar med virkeligheten?

Norske lesere kan bli opplyst her.

Les om stat og politisk system, som forteller oss at landet åpenbart er verdens mest vellykkede kommuniststat - eller verdens mest vellykkede stat i det hele:

Den Demokratiske Folkerepublikken Korea er en uavhengig sosialistisk stat. Den undertrykkende klassen ble utslettet og som sådan ble de ulike seksjonene blandt bøndene og private bedrifter og industrialister som brukte privat eierskap, uten unntak sosialistiske arbeidere. Resultatet er at den arbeidende klassen, de kooperative farmene og arbeidende intellektuelle ble forent gjennom samarbeid for felles mål og interesser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar