søndag 15. januar 2006

SOS Dumhet

Dagens Næringsliv kunne lørdag fortelle at det er betydelig overlapping mellom hvem som sitter i ledelsen for SOS Rasisme og i ledelsen for den venstre-radikale organisasjonen , "Tjen folket".

"Tjen folket" er tvilsomt selskap for en organisasjon som SOS Rasisme. Velviljen og interessen fra folk flest bygger rimeligvis på at SOS Rasisme fremmer verdier og holdninger som vi deler.
På "Tjen folket"s websider fremheves de kommunistiske ledestjernene Marx, Engels, Lenin, Mao - og Stalin. (Mottoet "Tjen folket" sto forresten på et skilt over svømmebassenget i en av Maos luksusvillaer i Beijing. Går greit å tjene folket bare man kan gjøre det poolside, vettu.)

Og på websiden "Teori", hvem er det som topper listen over obligatorisk litteratur? Jo, vår kompis Josef Stalin. Og hvilke litteratur er det man bør begynne med, i sin politiske omskolering? Jo, først Stalins egen "Om den dialektiske materialismen" (ødelagt link, kamerater), deretter "Another view of Stalin", som forteller oss at det tradisjonelle synet på Stalin som tyrann, morder og Gulag-arkitekt er en del av den borgerligkapitalistiske undertrykkelsen.

Deretter kommer "Myten om Stalin - Ny forskning avslører myten om millioner av drepte og fangede mennesker i Sovjetunionen under Stalin"
(ødelagt link, kamerater, men vi kan gjette oss til innholdet).
Heisan, har "Tjen folket" sin egen David Irving? Vel, historierevisjonisme lukter like ille uansett hvilke grøft den krabber opp av.

Hvis de som leder SOS Rasisme er ideologisk og personlig knyttet til (og i mange tilfelle identisk med) organisasjonen "Tjen folket", er det all mulig grunn til å mobbe kameraten din neste gang han prøver å stoppe deg på gata for å henge på deg en gul plastikkbutton formet som en hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar