tirsdag 11. desember 2007

Det var da som bare

Kongen anbefaler: Politisk korrekt lek til klasseromsbruk.


Nytt fra verden:
Blogger greier ikke å laste opp bilder fra min Safari. Mikroskopisk problem.

søndag gikk sluket på badet vårt tett. Den derpå følgende oversvømmelse over gulvet hadde ikke vært annet enn et moppeproblem dersom ikke det plutselig hadde begynt å dryppe vann fra taket i etasjen under. Gigantisk problem.

Mandag: Ringte rørlegger, og etter et par forsøk fant jeg en som faktisk kunne komme samme dag, og som faktisk kom samme dag. Og ikke bare det, han besluttet at vi måtte fort inn i taket for å tørke ut. Innkalte sporenstreks kollega og de ga seg til å rive panelen i taket fra undersiden.

De gode nyhetene: taket inneholdt ikke leire, koks eller sagflis, som noen ganger gulv i hus fra 1910 kan ha, men helt moderne Glava. Dessuten var det ikke noe særlig vann der.
De dårlige nyhetene: Vi tømte masse vann ut over badegulvet for å se hvor det rant. Den derpå følgende dryppingen avslørte a) at det rant vann fra en meget dårlig utført inngående vannslange til dusjen og b) at flere fliser på badegulvet var løse, og der var det også hull i membranen. Eller MEMMbran', som det heter på rørleggersk.

De enda dårligere nyhetene: Hele badegulvet må rives/pigges opp, alt utstyr må ut, nye fliser på vegger og gulv, ny støping og det hele. Farvel bad for en stund.

De litt forsonende nyhetene: Skadene dekkes sannsynligvis av eierskifteforsikringen, vår rørleggers firma kan sannsynligvis gjøre jobben og begynne snart, de kan sannsynligvis jobbe blant annet mens vi er i Egypt i skoleferien og jeg fant ut at vi har en dusj på jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar