torsdag 1. desember 2005

Usj

Man har lært å ikke selge verken skinnet eller andre av bjørnens legemsdeler før den er skutt, men det er likevel skuffende med ny refusjon av mesterverket. "Temaet interesserer oss, og jeg synes du skriver meget godt, men..." - men de er (igjen) usikre på om de vil tjene penger.

Klart de vil! Klart dette er en bok folk kommer til å lese! Hallo, alle forlag! Kom til meg!

3 kommentarer:

  1. En refusjon? Åh, jeg ville gitt min høyre arm for en refusjon. For ikke å snakke om den venstre. Eller ørene, for den saks skyld. For det betyr at du faktisk har skrevet noe. Og levert det til noen. Misunn, misunn.

    Har du lest "Snø vil falle over snø som har falt"? En glimrende bok. Levi Henriksen ble vissst refusert 70 ganger. Så stå på. :)

    SvarSlett
  2. Jeg har bare lest stykkevis og delt (og knapt nok det) litt av Levi H., men både "Snø..." og årets bok, den om jula, virker veldig bra.

    Og mitt mesterverk (forøvrig en fagbok om en pikant tema, en bloated fortsettelse på hovedoppgaven) har vel bare en fem-seks refusjoner på nakken ennå, tenker jeg.

    SvarSlett
  3. Et pikant tema? Kan det være "Stillinger for de over 100 med lumbago", montro? Det var det første som slo meg. (Vennligst gi beskjed om dette IKKE er ditt tema, for da tror jeg endelig at jeg har funnet mitt.)

    En ting når det gjelder pikante tema er at det ikke bør være så pikant at folk ikke tør å kjøpe det heller. Type "Penisatlas" m/søster er vel muligens en bok som det ikke går så mye av i bokhandelen, liksom.

    Tror jeg da. Men overnevnte er kanskje ikke en fagbok heller når jeg tenker meg om.

    Hvis du skulle fristes til å skrive en absurd fabel av en fantasiroman en gang, så skriv et kapittel og send det til meg så skriver jeg kapittel to og sender det tilbake osv, og vips så har vi erobret verden.

    Bare en tanke som slo meg. Men ikke la mine absurde fantasier forstyrre deg. Carry on.

    SvarSlett